AKCIJA ZA PAR

Tradicionalna tajska masaža ali tajska aroma masaža

2x50 minut samo 70€

Prosimo, da se za termin predhodno dogovorite.

LAITHAI PAKETI

3 x MASAŽA HRBTA (30 min) 60 EUR

4 x AROMA MASAŽA (50 min) 130 EUR

Darilni boni

Z darilnimi boni lahko razveselite prijatelje z masažo za zdravje.

Na vašo željo vam darilni bon pošljemo po pošti.

Poslovni darilni boni

S poslovnim darilnim bonom lahko razveselite poslovne partnerje.

Na vašo željo vam darilni bon pošljemo po pošti.

 
 
 

Masaže

Lai Thai Masaža

K izrednemu vzdušju in odličnemu počutju pripomore masaža s kombinacijo tradicionalnih tajskih pristopov in sicer s toplimi zelišči, aromatičnimi olji in tradicionano tajsko masažo. Združitev vseh treh načinov v celostno terapijo, je odlična kombinacija raztezanja, segrevanja in glajenje kože.

Tradicionalna tajska masaža

Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridianov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiskanjem, raztezanjem in zvijanjem oživimo delovanje celega telesa, predvsem pa sprostimo utrujene in spodbudimo speče mišice. Ker tradicionalna tajska masaža deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža za dolgo življenje oz. masaža vitalnosti.

Masaža s kokosovim oljem (fiji nui)

Kombinacija tajska masaža s kokosovim oljem Fiji Nui združuje vso naravno dobroto kokosove palme, ki vsak dan poskrbi za vašo lepoto, zdravje in kulinarične užitke. Ekstra deviško kokosovo olje je uvoženo z otočja Fidži ter pridobljeno, procesirano in pakirano z enakim visokim standardom, ki ga ima surovina sama. Kokosovo olje velja za najbolj zdravo olje na svetu. S kokosovo masažo vas popeljemo v izgubljeni tropski raj.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Tajska masaža z eteričnimi olji ne vpliva samo na telo, saj s stimulacijo akupresurnih točk uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in s tem učinkovito blažimo stresno in tesnobno občutje. Naravna eterična olja, katera imajo tudi aromaterapevstki učinek, kožo negujejo in pripomorejo k vzpostavitvi telesnega in duševnega ravnovesja.

Tajska masaža s toplimi zelišči

V bombaž zavita in na prijetno temperaturo segreta zelišča blagodejno delujejo na kožo, z vonjem pa ustvarijo prijetno sprostitev za celotno telo. Skupaj s prijemi tradicionalne tajske masaže se pozitivno delovanje pokaže predvsem pri revmatičnih obolenjih, bolečinah v mišicah in sklepih, čezmerni utrujenosti in pri odzivih telesa ob sezonskih spremembah. Blagodejni učinek toplih zelišč nas pomiri, sprosti ter pripelje v nepozabno stanje lahkosti.

Masaža stopal

Masaža stopal oz. refleksologija je tehnika naravnega zdravljenja, ki vzpodbuja krvni obtok, ter aktivira ali umiri organske funkcije. Stopala predstavljajo naše telo v malem, saj je vsaka točka na njih povezana z določeno mišico ali organom. Z masažo stopal izboljšujemo prekrvavitev telesa, uporabljamo jo pa tudi pri bolečinah v hrbtu, menstrualnih motnjah, glavobolih ter bolečinah in težavah stopal in nog.

Antistresna masaža

Masirajo se mesta ramena, vrat, roke, glava, hrbet in dekolte. Pri tej masaži stimuliramo posebne točke, ki so zaradi stresa še posebej izpostavljene. Posebno pozornost posvečamo hrbtu, vratu in ramenom. Posebej blažilno vpliva na bolečino v mišicah, napetost, stres in kronične bolečine v hrbtu.

Tajska masaža Celje

Telefon

064 110 778

051 611 078

 

Odpiralni čas

ponedeljek - petek

od 13. do 21. ure

 

sobota

od 13. do 21. ure

 

Parkirišče zagotovljeno